Att tänka på

När du bokat tid för din hund ska du tänka på:

*Din hund skall vara rastad – har du åkt långt eller inte gjort det så går du en sväng innan vi tar emot dej.

*ALLA hundar som lämnas och hämtas SKALL ALLTID vara kopplade .

*Kolla gärna med personalen innan du tar ut din hund ur bilen att det är okej det kan bli många hundar på en och sammagång då hämtning och lämning sker samtidigt.
Det är för allas trevnad att detta sköts lungt och stillsamt.

*Du tar med dej eget koppel egen mat något för hunden att ligga på och ev leksak eller tuggben som du brukar använda till din hund.
Skålar håller vi med.

*Du tar med vaccinationsintyg om du inte lämnat hos oss innan vill jag ha en kopia på ditt försäkringsbrev och era telenr och telfnm till någon vän eller släkting om det skulle hända er någonting.
(så att det finns någon som kan hämta hunden om det skulle hända er eller hunden någonting.)

*Vi installerar tillsammans hunden i boxen och checkar sen in er och pratar en stund om hur just din/dina hundar är. Är din hund lite nervös för att bli lämnad kan jag ta hunden vid dörren det brukar gå lättare om hunden lämnar husse/matte och inte tvärtom. Sen kan du i lugn och ro åka på det du ska kanske semester/jobb och vi tar då hand om din hund på bästa sätt.

Vill du sen förvissa dig om att allt går bra så är du välkommen att ringa maila eller smsa så ska vi berätta hur hunden har det.

Har du inte lämnat din hund tidigare eller kanske helt enkelt vill bilda dej en uppfattning om oss eller platsen du har tänkt lämna din hund på så är du välkommen att komma och titta men detta sker på avtalad tid.

Att du håller koll på din hund och ser till att den är frisk och fri från smittor när du lämnar den till oss förutsätter vi.

Brukar din hund använda fästingmedel eller fästinghalsband så är vi jätteglada då det förhindrar smittspridning av fler odjur än bara fästingar. Att alla hundar är vaccinerade är A-O för att vi skall slippa otrevliga överraskningar. Alla hundar kan bli smittade även om dom är vaccinerade men dom blir inte så medtagna av sjukdomen och återhämtar sej då relativt snabbt. Vi måste alla hjälpas åt att se till att all smittspridning elimineras då vi även i Sverige håller på att få in en hel del otrevliga sjukdomar på grund av att inte alla har samma syn på detta problem.

Har du frågor du vill ha svar på kan du kolla upp det via jourhavande veterinär Agria en kostnadsfri rådgivning som har svar på de flesta frågor. www.agria.se

Skulle nu det som inte får hända att just din hund blir sjuk när den är hos oss så tar vi den till veterinären. Jag försöker alltid nå dig för att rådgöra innan men finns det inte tid då hunden kanske blir akut sjuk så är beslutet vårt. Du får gärna tala om hur du vill ha det i sådana här situationer redan innan när du lämnar hunden.

Har din hund någon skada eller dylikt sen tidigare så berätta gärna detta så att vi vet att det inte är något som hänt nu det är alltid bra om jag vet så mycket som möjligt om hunden från början.