Vårt mål är glada hundar och nöjda ägare

Borgatorp Hundpensionat

Hundpensionatet finns strax utanför natursköna Adelöv med skogen inpå knutarna med väldigt fina promenadstigar.

Öppet hela året för dig och dina hundar!
Välkommen!

BokaPrislista

Information

Det är viktigt

att respektera tiderna för att hämta och lämna din hund för att alla djuren ska ha det lugnt under övriga tider. Tider som gäller är dagligen 8-10 samt 16-18 med undantag för aftnar då vi inte har lämning och hämtning av hundar.

In- och utlämning sker dagen före afton. De aftnar som berörs är Trettondagsafton, Påskafton, Valborgsmässoafton, Pingstafton, Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton.
OBS! På nyårsafton tar vi emot hundar på morgonen!

Swish funkar fint

Du kan betala med Swish men inte med kontanter hos oss.
Vårt Swishnummer är: 1236906358

När du kommer till oss

Bra att veta

Rastning

Vi rastar alla hundar morron och kväll med en promenad i koppel i den mån det finns tid ägnar vi lite extra tid åt varje hund med tex en stund på löpbandet, en rastning i stora rastgården, en cykeltur, en stunds kel/mys eller lite lek. Detta varierar lite från dag till dag beroende av vilka behov de olika gästerna har.

Hygien

Alla boxar/uteplatser rengörs morgon och kväll och alla skålar maskindiskas för bästa hygien vi har även tvättmaskin och tumlare för filtar och täcken som kan råkat ut för någon form av olycka. Så gör vi allt vad vi kan för att hålla snyggt och rent och god hygien för att förhindra smittspridning.

Checka in

Första gången man lämnar sin hund på pensionatet tar det lite längre tid att checka in. Försök att hålla avtalad tid! Skulle ni komma försent blir det framförallt din hund som drabbas och det är definitivt ingen bra start på din hunds vistelse hos oss. Så ta hänsyn till detta när ni beräknar tidsåtgången för resa och själva inlämnandet.

Vård

Brukar din hund använda fästingmedel eller fästinghalsband så är vi jätteglada då det förhindrar smittspridning av fler odjur än bara fästingar. Att alla hundar är vaccinerade är A-O för att vi skall slippa otrevliga överraskningar. Alla hundar kan bli smittade även om dom är vaccinerade men dom blir inte så medtagna av sjukdomen och återhämtar sej då relativt snabbt. Vi måste alla hjälpas åt att se till att all smittspridning elimineras då vi även i Sverige håller på att få in en hel del otrevliga sjukdomar på grund av att inte alla har samma syn på detta problem.
Prislista

Giltig från 2022-09-01

Inackordering

En hund i boxen
250 kr/dygn vardagar
350 kr/dygn lördag och söndag.
450 kr/dygn storhelg.*

Två hundar i boxen
200 kr/dygn och hund vardagar
260 kr/dygn och hund lördag och söndag.
300 kr/dygn och hund storhelg.*

Tre hundar i boxen
180 kr/dygn och hund vardagar
210 kr/dygn och hund lördag och söndag.
250 kr/dygn och hund storhelg.*

Vår personal avgör om hundarna kan dela box och hundarna ska även kunna rastas tillsammans av en person.

*Helgpriset gäller vid Nyårsafton, Nyårsdagen, Trettondag jul, Långfredagen, Påskafton, Påskdagen, Annandag påsk, Valborg/1 maj, Kristi himmelsfärdsdag, Pingstafton, Pingstdagen, Sveriges nationaldag, Midsommarafton, Midsommardagen, Alla helgons dag, Julafton, Juldagen och Annandag jul.

Dagis

300 kr/hund och dag vardagar

OBS! Du betalar alltid för bokad tid även om du hämtar din hund tidigare!

Vid avbokning av redan bokad tid betalar du alltid in 300 kr och vid avbokning senare än sju dagar innan bokad tid betalar du fullt pris för din bokning. Betala på bankgironummer 713-6690 eller via Swish 123 690 63 58 skriv ”avbokning + hundens namn”. Lämning- och hämtning på andra tider än ordinarie lämnings/hämtningstider debiteras med en extra avgift på 500 kr.

Obs! Ingen in- och utlämning på aftnar! Det är för våra vänners bästa som dessa tider finns till!